Грижа

Без целулит за 10 дни: 2 сигурни начина да го постигнете

Bulgarianbeauty
21 Ноември 2022
5 мин

Без целулит за 10 дни! Знаем как звучи! Може би малко нереалистично?

Но е напълно възможно с правилните упражнения и правилните процедури!

Нека скочим заедно в дълбокото и да приветстваме нашето ново свежо Аз.

Без целулит за 10 дни с правилните упражнения

Знаете ли кои са онези упражнения, които допринасят за намаляване общото количество мазнини в тялото?\

Точно тях смятаме да Ви разкрием след секунди. Тези 2 упражнения, не само помагат за намаляване на целулита, а и за тонизирането на тялото.


Без целулит за 10 дни с аеробни упражнения

Аеробните упражнения включват продължителен период на активност, при който се повишава сърдечната и дихателната честота на човека.

Редовните аеробни упражнения помагат на хората да изгарят калории и заедно със здравословна диета могат да помогнат за намаляване на теглото. Намаляването на теглото помага за премахването и новата поява на целулит.

Някои често срещани аеробни упражнения включват:

  • Бързо ходене;
  • Бягане или колоездене;
  • Плуване;
  • Скачане на въже.

Човек може да прави аеробни упражнения всеки ден. Все пак е важно да помните, че някои упражнения, като бягането и карането на колело, могат да създадат риск от травми.

Без целулит за 10 дни с куртоазни напади

Други упражнения премахване на целулита, са тези, които помагат за изграждане на мускули в засегнатата област. Например, набиранията с коси крака помагат за укрепването на средното седалище, четириглавия бедрен мускул и сухожилията.

Следвайте описаните по-долу стъпки, за да изпълнявате тези куртоазни напади: Застанете с крака на ширината на раменете.

Направете реверанс, като сгънете левия крак, а десния преместите назад, пресичайки средната линия. Десният крак трябва да се приземи по диагонал зад левия крак.

Направете кратка пауза в тази позиция, преди да използвате левия крак, за да се върнете в изходна позиция. Разменете краката и повторете горния процес. Изпълнението на движението от двете страни се счита за 1 повторение.

Изпълнете 3 серии от по 10 повторения, като между сериите почивате 1 минута.

Упражненията за изграждане на сила са най-ефективни, когато тялото има достатъчно време да се възстанови от усилието. Ето защо е най-добре да планирате дни за възстановяване, за да избегнете изпълнението на едни и същи упражнения в последователни дни.

Без целулит за 10 дни с правилните процедури

Целулитът се появява, когато под кожата се натрупват мазнини. Не е задължително жените да са с наднормено тегло или да водят заседнал начин на живот, за да развият целулит. Той може да се появи при всеки, независимо от типа му тяло.

Генетиката също може да бъде ключов фактор, който прави някои жени по-предразположени към целулит, отколкото други. Въпреки че няма вредни последици, грозният вид на целулита може да причини естетически проблем на жените.

`

Без целулит за 10 дни с LPG процедури

Терапията с LPG процедура заличава целулита по два начина. Първо, той помага за укрепване и тонизиране на съединителната тъкан.

По-силната съединителна тъкан предпазва мастните натрупвания от пробиване на тъканта и видимост под кожата. На второ място, тази процедура насърчава разграждането на мастните натрупвания, което прави кожата много по-гладка.

Докато мануалният масаж подобрява кръвообращението само с 60 %, дълбокият масаж на LPG може да подобри циркулацията на лимфата и кръвта с 200 %, като премахва токсините и всички необичайни натрупвания на течности. Освен това той възстановява структурните съединителни влакна на кожата, като осигурява по-гладка и стегната кожа.

LPG процедура Ви позволява да получите насоки от експерт, който има богат опит и техническо ноу-хау. Преди да започнете терапията, те могат да ви помогнат да определите вида на целулита. По принцип съществуват три вида целулит.

Адипозен целулит. Този целулит обикновено се свързва със затлъстяването. То може да се лекува чрез насърчаване на естественото освобождаване на мазнини. Воден целулит. Този целулит се причинява от задържане на вода в резултат на лоша лимфна и кръвна циркулация.

За да се лекува това, е необходимо да се източат токсините и да се съживи кръвообращението. Фиброзен целулит. Този вид целулит е по-упорит и обикновено се появява върху кожата за дълго време. Тъканите трябва да бъдат омекотени, преди да се третира фиброзният целулит.

Премахване на целулит с LPG процедура за цялостно решение за грижа за кожата С терапията с LPG можете не само да намалите появата на съществуващия целулит, но и да предотвратите появата му в бъдеще.

Процедурата е полезна и за намаляване на бръчките, белезите и тъмните петна. Това е естествена техника за детоксикация и пречистване на организма от всички токсини. LPG процедурите не изисква време за възстановяване поради ненатрапчивия си характер.

Ако искате да разберете как LPG процедурите помагат на дамите в грижата за лицето, непременно прочетете тази статия.

Споделяне

Коментари

Последвай ни

Instagram лого

bulgarianbeauty

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето БИО семейство!