LPG процедури
Грижа

LPG процедури: Какво трябва да знаете преди да се подложите

Bulgarianbeauty
1 декември 2022г.

LPG процедурите представляват клинично доказано неинвазивно лечение. То помага за оформяне, изглаждане и премахване на вдлъбнатините във всички части на тялото и дори на лицето. При LPG процедурите се използва техника, която съчетава вакуумно засмукване с масажен валяк.

Засмукващият масажен валяк се използва за манипулиране на меките тъкани на кожата. Това дренира лимфната течност и стимулира кръвообращението.

Прочетете статията, за да разберете как LPG процедурите възстановяват добрия тонус на дамите и как им помагат да възвърнат самочувствие.

Как работят LPG процедурите?

LPG процедурите включват масаж с ръчен смукателен валяк. С негова помощ специалистът минава върху кожата, за да манипулира меките тъкани. По този начин целулитът се разрушава. Едновременно с това се стимулира притокът на кръв и се освобождават токсините от излишните телесни течности.

Желаните зони, към които дамите обикновено се насочват, са коремът, седалището, краката и ръцете. Лечението с LPG причинява минимална болка и дори се твърди, че е доста релаксиращо.

Обикновено процедурите се състоят от около 20 сеанса, които могат да се провеждат до 3 пъти седмично в продължение на 30 до 45 минути в зависимост от третираната област.

Първите няколко сеанса може да са малко неудобни в зависимост от чувствителността ви и количеството целулит в целевата област. Не се притеснявайте с времето това отшумява.

Резултатите могат да се видят след 6 до 8 сеанса. След приключване на сеансите лечението обикновено продължава до 6 месеца. Имайте в предвид че резултатите могат да варират в зависимост от възрастта, здравословното състояние и начина Ви на живот.

За кого са подходящи LPG процедурите?

LPG процедурите са подходящи за всички типове тяло. Те дори могат да се насочат към упорити зони с мазнини или увиснала/отпусната кожа.

Редовните упражнения и здравословното хранене, докато провеждате процедури, може да подобри и дори ускорите резултатите. Преди и след сеансите трябва да се уверите, че пиете много вода, за да може течностите да преминат през тялото ви и да го напуснат.

Предимства на LPG процедурите

Освен че атакува целулита и задържаните мазнини, LPG процедурите имат и други предимства. Това неинвазивно, релаксиращо лечение е почти безболезнено и напълно естествено с минимални странични ефекти.

LPG процедурите увеличават производството на колаген, което спомага за уплътняване и преструктуриране на епидермиса и дермата. Те също така увеличават циркулацията на лимфната течност и кръвта в тялото, както и броя на фибробластите и дори производството на секрет.

Това спомага за освобождаване на мазнините и токсините от излишните водни течности в тялото. А това на свой ред- да се стегне, изглади и стегне кожата, както и да се оформи тялото.

Все пак трябва да имате в предвид, че LPG процедурите не са средство за отслабване. Те се използва за намаляване на увисването на кожата вследствие на загуба на тегло или стареене.

Както споменахме LPG процедурите могат да се използва и за лицето. Ползите от третирането кожата на лицето включва:

  • изчистване на тъмните кръгове около очите;
  • премахване на бръчките около устата и очите;

премахване на двойната брадичка. Лицето ви ще стане сияйно и дори ще видите значителна разлика, ако страдате от лющене на кожата.

За тези, които са се подложили на липосукция, лечението с LPG процедура е особено важно, тъй като помага да се отървете от всякаква болка, скованост и проблеми с кръвообращението. Силно препоръчително е след липосукция да си направите LPG процедура, за да избегнете тези проблеми.

Кой трябва да направи LPG процедурите?

LPG процедурите винаги трябва да се извършват в лицензирана клиника от обучен специалист. Препоръчваме Ви преди да направите своя избор, да се консултирате с няколко медицински центъра. Така ще се уверите кой от тях отговаря по-добре на вашите нужди.

Обикновено се препоръчва да се направят минимум 6 сесии, преди да се видят резултатите.

Лечението с LPG процедури е с доказано висок процент на успеваемост. Много хора избират да го съчетаят с рутинната си програма за отслабване, да го използват като техника за борба със стареенето. Или просто да подобрят цялостната си увереност във външния си вид.

Много от тях са показали значителна промяна в тялото си с подобрение в намаляването на целулита. LPG процедурите помага на дамите да се чувстват изключително уверени в кожата си и истински щастливи от външния си вид.

Споделяне

Коментари

Последвай ни

Instagram лого

bulgarianbeauty

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето БИО семейство!