кръвни групи
Грижа

Кръвни групи | Съвети за красота според кръвната група

Bulgarianbeauty
28 ноември 2022г.

Интересуваме се, следваме, търсим и спазваме съвети за красота на базата на толкова много и различни неща, например цвета на кожата или косата ни. Но знаете ли, че освен тези характеристики, всъщност има съвети за красота, които са базирани на различните кръвни групи?

Ако сте чували за диета според различните кръвни групи, тя е подобна на тези съвети за красота и грижа за здравето на организма, но в случая, ние от Bulgarian Beauty, използваме нашите кръвни групи, за да определим кое работи най-добре с нашата кожа и кое НЕ!кръвни групи

Така че, ако сте в търсене на някои нетрадиционни, но много ефективни съвети за красота по кръвна група, които може да променят начина, по който мислите за техниките за красота, продължете да четете тази статия и ние ще ви запознаем с някои много интересни техники и съвети.

Кръвни групи и красота – определете към коя група спадате

Първият съвет за красота по кръвни групи е, разбира се, да разберете каква е вашата кръвна група! Повечето от нас може би вече знаят какво е това, но за тези, които не знаят, най-добрият начин да узнаете кръвната си група е като попитате личния си лекар, който вероятно разполага с тази информация.кръвни групиИли, ако искате да го разберете сами, можете да намерите онлайн калкулатори за кръвна група, но ще трябва да знаете кръвните групи и може би Rh факторите на вашите родители. Ако нито един от тези варианти не работи, просто посетете най-близката медицинска лаборатория и си направете един бърз кръвен тест.

При ежегодните тестове или пълна кръвна картина ще видите и вашата кръвна група.

Кръвни групи и красота – група А

Първият съвет за красота по кръвна група е за дамите с кръвна група А. Обикновено кожата на хора от кръвна група тип А е по-малко склонна към изпотяване от другите кръвни групи и тези хора нямат проблеми с мазната кожа.кръвни групи

Ако принадлежите към тази кръвна група, обикновено имате по-нисък праг на търпимост към студ и имате малки пори по лицето.

Експертите препоръчват носенето на слоеве от дрехи не само, за да ви е топло и комфортно, но и за да защити кожата ви. Що се отнася до грима, поддържайте фон дьо тена светъл и със слабо до средно покритие и подчертайте искрящите си очи!

Кръвни групи и красота – група В

Следват съвети за красота за дами с кръвна група B. B-типове обикновено имат чувствителна и тънка кожа, така че състоянието на кожата ви понякога може да бъде непредвидимо.

кръвни групи

Меките почистващи продукти за кожата на лицето и тялото без аромати и нежните ексфолианти са най-добрият избор за B-типове, чиято чувствителна кожа има тенденция да произвежда повече себум.

За грим изберете блестящи сенки за очи и перлени хайлайтери, за да озарите деликатните си черти и да придадете повече виталност на лицето си.

Кръвни групи и красота – група АВ

Съветите за красота за дами с кръвна група AB са основно фокусирани върху използването на естествени продукти за грижа за кожата.кръвни групиОпитайте се да избягвате използването на твърда вода, когато миете лицето си или преварете чешмяна вода, оставете я да изстине и я използвайте, за да измиете лицето си.

Нанесете бърза маска с яйчен белтък, за да подхраните кожата си и да забавите признаците на стареене. Яркият лак за нокти и използването на коректори за коригиране на цвета на кожата на лицето се препоръчват за всички красиви момичета с кръвна група AB!

Кръвни групи и красота – група 0

Достатъчно сън е съвет номер едно за красота според кръвна група за група 0. След като си починете добре и се наспите качествено в името на красотата и здравето, измийте лицето си с мек кремообразен или гелообразен продукт за почистване и избягвайте пенливи почистващи препарати.Кожата на дами от група 0 обикновено е мазна и с по-големи пори, така че почистващите препарати с пяна всъщност могат да влошат обичайните кожни състояния на тип 0. Използвайте грим, съдържащ SPF и опитайте да включите хайлайтър в грим рутината си, за да озарите чертите си!

Кръвни групи и красота – правилно хранене

Част от съветите за красота по кръвни групи е да се храните и според кръвната си група. Въпреки че не е нужно да спазвате диета според кръвната група, има няколко съвета за хранене, които да ви помогнат да поддържате здравето си и да получите блестяща кожа!кръвни групиЗеленчуците, соевите протеини и зърнените храни са задължителни за кръвна група А, докато нискомаслените млечни продукти и месото са идеални за кръвна група В.

Кръвната група AB трябва да набляга на морски дарове, млечни продукти и плодове и зеленчуци, а тип 0 трябва да избират постно месо, птиче и риbа.

Съвпадат ли тези съвети за красота по кръвна група с вашия тип кожа и грим рутина? Нашата кръвна група може да разкрие много за нашето здраве и личност.

И въпреки че зад тези съвети за красота не стоят много изследвания, все пак е доста интересно да научите как вашата кръвна група може да повлияе на вашето здраве и красота!

Повишаването на кръвната захар оказва влияние върху вида на кожата, ето защо е добре да потърсите методи за естествено сваляне на кръвната захар.

Споделяне

Коментари

Последвай ни

Instagram лого

bulgarianbeauty

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето БИО семейство!