ламиниране на мигли
Козметика

Ламиниране на мигли | За какво да внимаваме?

Bulgarianbeauty
24 ноември 2022г.

Ако търсите начин да постигнете дълги, плътни мигли, които изискват лесна поддръжка, перфектното решение за вас е процедура за ламиниране на мигли.

Резултатът от тази процедура може да продължи седмици наред, което я прави чудесен вариант за заети хора, които искат да спестят време от своята ежедневна рутина.

Важно е обаче да намерите квалифициран специалист и да подготвите миглите си правилно, преди да се подложите на процедурата ламиниране. Освен това след нея трябва да се грижите за миглите си по най-правилния начин, за да запазите резултатите за по-дълго време.

В тази публикация в блога на Bulgarian Beauty ще ви дадем яснота и съвети за преди и след процедурата по ламиниране на мигли.

По-дълги и по-плътни мигли | Ламиниране на мигли

ламиниране на мигли

Едно от предимствата на ламинирането на мигли е, че то може да придаде на миглите ви по-дълъг и по-плътен вид. Терапията може също така да помогне за повдигане и извиване на миглите, за да изглеждат те по-изразителни.

Лесна поддръжка предимство #1 при ламиниране на мигли

Друго предимство на ламинирането на мигли е, че то не изисква особена поддръжка. След като сте се подложили на процедурата, няма да е необходимо да правите нищо специално, за да поддържате постигнатите резултати.

Миглите ви ще продължат да изглеждат перфектно в продължение на седмици без допълнителни усилия от ваша страна.

Продължава със седмици

Ламинирането на мигли също е дълготрайна процедура. Резултатите могат да се запазят за няколко седмици, така че не е необходимо да се притеснявате за честото обновяване или повторно третиране.

Как да постигнете ефекта от процедурата по ламиниране на мигли?

ламиниране на мигли

Когато търсите квалифициран специалист за ламиниране на мигли, не забравяйте да проучите неговото обучение и опит. Поискайте да видите снимки преди и след на предишни клиенти и се уверете, че техниката му ви допада. Също така е важно да намерите специалист, който използва висококачествени продукти и взема предпазни мерки за избягване на инфекции.

Подготовка на миглите преди процедурата по ламиниране на мигли

Преди срещата за ламиниране на мигли е важно да подготвите миглите си, като ги почистите добре и премахнете всички следи от грим. Това ще помогне на продукта да прилепне по-добре и ще сведе до минимум риска от инфекция. Също така трябва да избягвате използването на продукти на маслена основа в областта на очите в дните преди процедурата.

Процесът на ламиниране на мигли

ламиниране на мигли

Самият процес на ламиниране на мигли е сравнително лесен и отнема само около 30 минути. Първо, специалистът ще нанесе праймер върху миглите ви, за да ги почисти и да помогне на продукта да прилепне по-добре.

След това се нанася действителният ламинат за мигли, който представлява гел, чиято цел е да се свързва с миглите и да им придаде повдигнат вид. Накрая те запечатват продукта с фиксатор, който му помага да се запази в продължение на седмици.

Как да се грижите за миглите си след ламиниране?

Избягване на вода и пара

След като ламинирате миглите си, е важно да избягвате намокрянето им през първите 24 часа. Това означава, че не трябва да вземате душ, да миете лицето си или да плувате. След първите 24 часа можете внимателно да почистите миглите си с мек почистващ препарат, като внимавате да не ги намокрите.

Нежно почистване на миглите

След ламиниране на миглите трябва да използвате само мек почистващ препарат. Избягвайте да използвате масла, препарати за отстраняване на грим или агресивни химикали върху миглите си, тъй като това може да наруши третирането на миглите и да доведе до преждевременно опадване.

Внимателно избършете миглите си с памучен тампон, напоен с почистващ препарат, като внимавате да не ги дърпате. Изплакнете с хладка вода и подсушете с мека кърпа.

Нанасяне на серум за мигли след ламиниране на мигли

Важно е да поддържате миглите си хидратирани след ламинирането им. Всяка вечер нанасяйте серум за мигли, за да ги поддържате перфектно здрави и овлажнени.

ламиниране на мигли

Ако искате да имате по-дълги и по-плътни мигли, които не изискват особена поддръжка и издържат със седмици, ламинирането на мигли е идеалното решение за веас.

За да постигнете най-добри резултати, е важно да намерите квалифициран специалист и да подготвите миглите си преди процеса на ламиниране. След това избягвайте водата и парата, внимателно почистете миглите си и нанесете серум за мигли, за да ги поддържате здрави и хидратирани.

Споделяне

Коментари

Последвай ни

Instagram лого

bulgarianbeauty

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето БИО семейство!