МОМИНСКО ПАРТИ
Лайфстайл

Мисия моминско парти | Съвети за незабравимо преживяване

Bulgarianbeauty
17 ноември 2022г.

Щом четете тези редове вероятно Ви предстои тежката организация на моминско парти.

Ако за пръв път се сблъсквате с тази задачи, вероятно се чудите от къде да започнете.

Едно от най-важните неща, които трябва да запомните, когато планирате перфектното моминско парти е, че няма правила!

моминско парти

Няма и зададена времева рамка. Тя варира драстично в зависимост от това, което ще правите и къде отивате.

Въпреки че в началото може да звучи като много работа, не се притеснявайте! Ние сме тук, за да Ви помогнем с планирането на незабравимо частно парти!

моминско парти

Специално за Вас, ние от Bulgarian Beauty, създадохме ръководство, което да Ви бъде като пътеводна карта в цялостната организация на перфектното моминско парти.

Планиране на моминско парти

Решете кой планира моминското парти.

моминско парти

Преди да предприемете каквито и да е други действия трябва да решите кой всъщност организира събитието.

Дали ще е сестрата на булката, нейната най-добра приятелка, някоя от шаферките и т.н.

моминско парти

Уверете се и, че всички останали също имат по нещо за изпълнение, за да може да се облекчи този процес.

Доброто разпределение на задачите между всички дами гарантира облекчаването на напрежението с наближаването на голямото събитие.

Кои ще са гостите на моминското парти

Съставете списък с гости за моминското парти.

Когато започвате първоначалните планове за партито, добра идея е да помислите кой ще бъде в списъка с гости и да отговорите на няколко много важни въпроса: Само най-близките приятелки на булката ли ще присъстват?

Ще има ли дами- членове на семейството на булката? Ще бъдат ли поканени мъже? Всички присъстващи ли са от града?

Ако има хора, които ще пристигат от друг град, държава, трябва да се предвиди и техния престой.

Наложително е повечето от горните въпроси да получат отговор, преди да започнете да създавате организацията на моминското парти.

Това наистина може да повлияе на организацията по това какво ще правите и къде отивате. Добре е да имате представа за основната група хора, които ще присъстват, и да направите подходящи планове.

Тъй като вие вземате всички решения, целта Ви е да изненадате булката по начин, който тя не би очаквала. Така че, направете я щастлива! Как?

Седнете заедно и проведете разговор, като задавате правилните въпроси. И не забравяйте да я държите в неведение! Все още не е необходимо тя да знае какво организирате!

Булката вече ще има много неща в главата си, така че я изненадайте, като организирате всичко за нея!

Локацията на моминското парти

Изберете местоположение. След като вече сте наясно кой ще присъства, е време да изберете идеалното място. Ако булката вече има идея в ума, това е отлично.

В противен случай зависи от вас да решите. Можете да отидете в някое красиво кътче в планината или на морето.

А защо не да останете в града и да си направите чудно моминско парти в спа център.

моминско парти

Така не само ще се забавлявате, а и ще ви направят релаксиращ професионален масаж, за да завършите деня с чаша шампанско в басейн и релаксираща спа зона.

По време на процеса на планиране не забравяйте да направите бързо сравнение на местата, които предлагат подобни удобства. Посетете сайтовете им, прегледайте за отзиви в социалните им мрежи, ако имат такива.

Датата на моминско парти

Един от най-лесните начини да направите това е да дадете на булката няколко възможности и да видите кои предпочита. Оттам се консултирайте с присъстващите, за да видите кои дати са най-удобни за всички.

моминско парти

След това можете да изберете крайната дата. След като сте решили дата, изпратете покани до всички. Добре е това да стане поне няколко седмици преди моминското парти.

Резервирайте предварително

Ако сте избрали нощувка или няколко нощувки, добра идея е да резервирате настаняването си възможно най-рано. Това не само гарантира, че имате място за всички, но също така можете да уведомите всички какво могат да очакват да платят.

Независимо дали сте избрали дестинация България или чужбина, бюджетен вариант пред хотел, е да наемате апартамент чрез Airbnb.

Транспорт на моминско парти

Следващото нещо, което може да искате да планирате предварително, е транспортът. Ако отивате на бягство до екзотично място, това може да означава да се качите на полет и да стигнете до курорт от летището.

Дали с кола под наем или с обществен транспорт- проверете предварително всички опции, за да няма изненади.

моминско парти

Ако изберете възможността за тайно моминско парти в спа център, можете да организирате лимузина, която да ви докара на място.

Разберете какво ще правите по време на моминското парти

Добре, значи вече избрахте дата и място. Сега е време да разберете какво точно ще правите! Надяваме се, че до този момент имате доста добра представа за видовете дейности, които булката предпочита.

Ако планирате многодневно приключение, добро правило е да организирате 1-2 дейности на ден заедно с повече време за почивка.

Ако сте по-голяма група хора с много различни интереси, организирайте няколко различни дейности едновременно. Например докато едните са на поход в планината, другите могат да отидат да разгледат града и местните бутици.

Ако решите да се отдадете на SPA процедури, не пропускайте да изпробвате услугите на професионален масажист. Дали ще се спрете на антицелулитен масаж или друг вид процедура, едно е сигурно- ще релаксирате качествено.

Ако има бременни в компанията не се притеснявайте! В много от спа центровете може да откриете безопасни и качествени масажи за бременни.

Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат да организирате перфектното моминско парти! И не забравяйте да увековечите всички тези мигове на радост с много снимки!

Споделяне

Коментари

Последвай ни

Instagram лого

bulgarianbeauty

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето БИО семейство!