Кислородна терапия за лица
Грижа

Кислородна терапия за лице | Предимства и странични ефекти

Bulgarianbeauty
19 септември 2022г.

Здравата и красива кожа е ключ към високо самочувствие и е най-добрия аксесоар към всяка визия. Кислородна терапия за лице е чудесна процедура, решение на редица кожни проблеми.

За жалост, няма такъв продукт или процедура в козметичния салон, която да ви помогне да постигнете перфектна и здрава кожа за една нощ. Красивата и здрава кожа изисква време, търпение, старание и дисциплина.

Така че сме длъжни да опитаме да подобряваме състоянието ѝ всеки ден като част от индивидуалната ни рутина по грижа за кожата и избора на правилни терапии за лице.

Една такава изключително ефективна стъпка към по-здрава кожа с младежки вид е професионалната кислородна терапия за лице.

Да дадете на кожата си допълнително свежест и грижа е най-доброто нещо, което може да направите не само за нейното бързо възстановяване, но и за забавяне на появата на признаци на стареене и за допълнително блясък.

Всички тези преимущества може да ви предложи една кислородна терапия за лице.


В тази статия ще говорим за това как една кислородна терапия за лице е полезна за кожата, какво представлява този тип терапия, както и всичко, които трябва да знаете и обмислите, преди да посетите козметични салон за кислородна терапия за лице.

Кислородна терапия за лице – какво представлява?

кислородна терапия за лицеКислородна терапия за лице е процедура, която се извършва със специален апарат и се използва за стимулацията на колаген в кожата и също така за допълнително подхранване на кожата докато трае процеса.

Кислородната машина за лице се използва за впръскване на висококонцентрирани кислородни молекули във външния слой на кожата ви, който се нарича също епидермис.

С помощта на кислородния апарат, този концентриран кислород се нанася върху лицето и шията ви.

По принцип кислородната терапия за лице използва специален апарат, за да обогати външния слой на кожата ви с всички основни витамини и минерали, заедно с редица растителни екстракти.

Кислородната терапия за лице е толкова ефикасна, че много знаменитости я използват, за да запазят младежкия вид на кожата си.

Фенове на кислородната терапия за лице са Мадона и Ашли Греъм, но и много други холивудски звезди. Кислородната терапия е вашият път към по-гладка, по-здрава и по-плътна кожа.

Кислородна терапия за лице – какви са предимствата?

кислородна терапия за лицеКислородната терапия за лице позволява кислородни молекули да проникнат в най-дълбоките слоеве на кожата и придава уникален блясък, еластичност и здравина на кожата. Но терапията не се използва само за тези цели.

Тя има много предимства и ние ще ви разкажем всичко за тях, така че следващия път, когато посетите козметичния салон, да сте запознати точно какви предимства за кожата ви можете да усетите от тази процедура.

Кислородна терапия за лице за възобновяване на клетките

Знаете ли, че кислородът е изключително важен за регенерацията на клетките в организма?

Нашите кожни клетки продължават да умират и да се регенерират, а вливането на кислорода може да ускори процеса.

Това помага на кожата да заздравее по-бързо, като по този начин също допринася за заздравяването на възпаленията, причинени от акне и намалява интензивността на белезите от акне.

Кислородна терапия за стимулиране на производството на колаген

Известно е, че кислородната терапия за лице е страхотно средство за борба с признаците на стареене.

Това се дължи на факта, че този вид терапия стимулира производството на колаген, който е протеин, помагащ за поддържането на клетките на кожата здрави и съединени.

С възрастта, производството на този протеин от кожата отслабва, а отслабва и връзката между кожните клетки, което води до появата на бръчки.

Кислородната процедура за лице с нейните свойства за стимулиране на производството на колаген помага този ефект значително да се забави и дори да се спре.

Кислородна терапия за лице – без странични ефекти и дискомфорт

кислородна терапия за лице

Почти всички процедури за лице са придружени с поне малко пощипване, дискомфорт или болка.

Но не и кислородната терапия за лице. След нея няма подуване, пощипване или зачервяване. Ето защо това е най-добрият вариант за хора с чувствителна кожа.

Кислородна терапия за лице за детоксикация на кожата

Тази процедура не само обогатява с кислород кожата, но също така помага на кожата да използва всички хранителни вещества, които вече са в нея или попадат в нея чрез козметични средства и процедури.

Това допълнително води до детоксикация на кожата и също така помага да се отървете от всички странични ефекти на замърсяването на околната среда и вредните радикали във въздуха. По този начин помага за възстановяване на кожата.

кислородна терапия за лице

Кислородна терапия за лице за кожа без акне

Кислородната процедура за лице повишава производството на колагена и възстановява кожата.

Това означава, че може не само да ви помогне да се отървете от акнето, но и помага за изсветляването на белезите от акне.

Кислородна терапия за лице за по-сияйна кожа

Кислородните процедури за лице придават сияние на кожата, защото премахват всички токсини и замърсявания от най-горния слой на кожата. Те също така се борят с и почистват запушените пори и връщат гладката текстура и блясъка на кожата ви.

Кислородната терапия за лице дава моментални резултати

Кислородните процедури за лице се използват за много цели, включително борба с бръчки и акне. Освен това те дават незабавни резултати. Ще усетите разликата скоро след първата сесия.

Бързо възстановяване на кожата

В повечето случаи, на кожата й отнема време, за да се възстанови след различни видове процедури, независимо дали медицински или чисто козметични.

Въпреки това, в случай на терапия с кислород, времето за възстановяване на кожата е по-бързо. Всъщност можете да продължите да използвате обичайната си рутина и продукти за грижа за кожата веднага след процедурата.

Споделяне

Коментари

Последвай ни

Instagram лого

bulgarianbeauty

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето БИО семейство!