Bulgarian beauty - заглавни снимки за статии (3).png
Козметика

Ламиниране на мигли | Спести време и средства

Bulgarianbeauty
3 октомври 2022г.

Търсите начин да постигнете дълги, плътни мигли, които изискват лесна поддръжка? Процедурата по ламиниране на мигли е перфектното решение за вас!

Резултатът от тази процедура може да продължи седмици наред, което я прави чудесен вариант за заети хора, които искат да спестят време от своята рутина за красота.

Важно е обаче да намерите квалифициран специалист и да подготвите миглите си правилно, преди да се подложите на процедурата ламиниране. Освен това след нея трябва да се грижите за миглите си по най-правилния начин, за да запазите резултатите за по-дълго време.

В тази публикация в блога ще ви дадем съвети как всеки път да постигате перфектно ламиниране на мигли. Какви са предимствата на ламинирането на мигли?

Ламиниране на мигли | По-дълги и по-плътни мигли

ламиниране на миглиЕдно от предимствата на ламинирането на мигли е, че то може да придаде на миглите ви по-дълъг и по-плътен вид. Терапията може също така да помогне за повдигане и извиване на миглите, за да изглеждат те по-изразителни.

Ламиниране на мигли | Лесна поддръжка

ламиниране на миглиДруго предимство на ламинирането на мигли е, че то не изисква особена поддръжка. След като сте се подложили на процедурата, няма да е необходимо да правите нищо специално, за да поддържате постигнатите резултати. Миглите ви ще продължат да изглеждат перфектно в продължение на седмици без допълнителни усилия от ваша страна.

Ламиниране на мигли | Устойчивост и дълготраен ефектЛаминиране на мигли също е дълготрайна процедура. Резултатите могат да се запазят за няколко седмици, така че не е необходимо да се притеснявате за честото обновяване или повторно третиране. Как да постигнете ефекта на перфектното ламиниране на вашите мигли?

ламиниране на мигли

Намиране на квалифициран специалист |Ламиниране на мигли

Когато търсите квалифициран специалист за ламиниране на мигли, не забравяйте да проучите неговото обучение и опит.

Поискайте да видите снимки преди и след на предишни клиенти и се уверете, че техниката му ви допада. Също така е важно да намерите специалист, който използва висококачествени продукти и взема предпазни мерки за избягване на инфекции.

Подготовка на миглитеПреди срещата за ламиниране на мигли е важно да подготвите миглите си, като ги почистите добре и премахнете всички следи от грим. Това ще помогне на продукта да прилепне по-добре и ще сведе до минимум риска от инфекция. Също така трябва да избягвате използването на продукти на маслена основа в областта на очите в дните преди процедурата.

ламиниране на мигли

Процесът на ламиниране

Самият процес на ламиниране на мигли е сравнително лесен и отнема само около 30 минути. Първо, специалистът ще нанесе праймер върху миглите ви, за да ги почисти и да помогне на продукта да прилепне по-добре.

ламиниране на миглиСлед това се нанася действителният ламинат за мигли, който представлява гел, чиято цел е да се свързва с миглите и да им придаде повдигнат вид. Накрая те запечатват продукта с фиксатор, който му помага да се запази в продължение на седмици. Как да се грижите за миглите си след ламиниране?

Избягване на вода и пара при ламиниране на мигли

След като ламинирате миглите си, е важно да избягвате намокрянето им през първите 24 часа.

Това означава, че не трябва да вземате душ, да миете лицето си или да плувате. След първите 24 часа можете внимателно да почистите миглите си с мек почистващ препарат, като внимавате да не ги намокрите.

Нежно почистване след ламиниране на миглиСлед ламиниране на миглите трябва да използвате само мек почистващ препарат. Избягвайте да използвате масла, препарати за отстраняване на грим или агресивни химикали върху миглите си, тъй като това може да наруши третирането на миглите и да доведе до преждевременно опадване.

ламиниране на мигли

Внимателно избършете миглите си с памучен тампон, напоен с почистващ препарат, като внимавате да не ги дърпате. Изплакнете с хладка вода и подсушете с мека кърпа.

Нанасяне на серум за мигли

Важно е да поддържате миглите си хидратирани след ламинирането им. Всяка вечер нанасяйте серум за мигли, за да ги поддържате перфектно здрави и овлажнени.

ламиниране на миглиАко искате да имате по-дълги и по-плътни мигли, които не изискват особена поддръжка и издържат със седмици, ламинирането на мигли е идеалното решение за веас. За да постигнете най-добри резултати, е важно да намерите квалифициран специалист и да подготвите миглите си преди процеса на ламиниране.

След това избягвайте водата и парата, внимателно почистете миглите си и нанесете серум за мигли, за да ги поддържате здрави и хидратирани.

В някои случай, при по-чувствителните очи, се наблюдава появата на ечемик след процедурата. Консултирайте се с лекар за предприемането на мерки.

Споделяне

Коментари

Последвай ни

Instagram лого

bulgarianbeauty

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето БИО семейство!