Лайфстайл

Кристали за защита от зли очи и тревожност

Bulgarianbeauty
28 ноември 2023г.

В тази статия на “Bulgarianbeauty” ще прочетете за най-добрите кристали за защита от зли очи и тревожност. Изпробвайте тези камъни, за да прогоните ревността от хейтъри, завистливи колеги, сътрудници, членове на семейството и врагове. Елиминирайте лошите пожелания и отблъснете лошите вибрации!

Какво представлява злите очи?

Вярата в злото око е древна и се среща в много различни култури и традиции по света. Смята се, че то се причинява по следния начин. Някой човек изпраща негативна енергия на друг човек, чрез очите си.

Кристали за защита от зли очи и тревожност

Звучи по-страшно, отколкото е и в повечето случаи ще има само краткосрочен ефект, ако изобщо има такъв, но може да причини проблеми. Злото око всъщност е несъзнателно и идва от ревност или злонамереност.

Ревност и злото око - Кристали за защита от зли очи и тревожност

Хората сме интересни същества. Прекарваме много време в сравняване с другите. Когато изпитваме ревност или недоволство от външния вид, качествата, притежанията, връзките, успеха или късмета на някой друг, ние му изпращаме негативна енергия.

Ревността може да се срещне в семейството, сред приятелите, на работното място, при бизнес конкуренция, в училище, в колежа, във форуми и онлайн групи и на социални събития. Можете да я изпитате дори само като вървите по улицата от напълно непознати хора.

В днешно време споделяме толкова много от себе си в социалните медии, че е почти неизбежно да не привлечем внимание към себе си. Колкото повече се излагате на показ, толкова по-вероятно е да се сблъскате с тази негативна енергия. "Хората, които са нещастни в живота си или не харесват себе си, обичат да прехвърлят това върху другите хора. Тяхната негативна енергия не е ваша работа и не е необходимо да я носите със себе си".

Това, че някой ви гледа лошо или ви желае да нямате това, което имате, не означава, че неговите мисли ще имат някакъв реален ефект върху вас. Наличието на силна аура и използването на техники за предпазване ще отклонят повечето от негативните ефекти.

Пречистете се от негативната енергия сега! - Кристали за защита от зли очи и тревожност

Чувствате ли, че други хора вече са ви изпратили лоши вибрации? По-долу е описание на най-добрият начин да се пречистите от негативна енергия за само 2 минути. Опитайте!

Ръководство за пречистване на аурата със селенит/сатен

В днешния забързан свят често се оказваме заобиколени от негативна енергия, независимо дали е от другите или от собствените ни мисли. От съществено значение е да почиствате редовно аурата си, за да поддържате доброто си състояние и вътрешния си мир.

В това ръководство стъпка по стъпка ще ви запознаем с една бърза и ефективна техника за почистване на аурата с помощта на селенит/сатен. Този мощен кристал може да ви помогне да се освободите от негативната енергия и да се почувствате освежени само за две минути.

Стъпка 1: Съберете материалите си

За да започнете процеса на пречистване, ще ви трябват няколко основни елемента:

  • Парче селенит (лесно достъпен в магазините за кристали или онлайн)
  • Тихо и спокойно място, където няма да бъдете обезпокоявани

    Кристали за защита от зли очи и тревожност

Стъпка 2: Намерете спокойна среда за пречистване с кристали за защита от зли очи и тревожност

Изберете тиха и спокойна среда, в която можете да се отпуснете и да се съсредоточите върху процеса на пречистване. Това може да бъде спалнята, всекидневната или друго място, където се чувствате комфортно.

Стъпка 3: Седнете или застанете удобно

Намерете удобна позиция, която е най-подходяща за пречистването. Можете да седите или да стоите прави, но се уверете, че поддържате изправена стойка, за да позволите на енергийния поток да се движи плавно по време на процеса на прочистване.

Стъпка 4: Задръжте камъка от селенит

Вземете в ръка кристала селенит. Той е известен със своите почистващи и пречистващи свойства, което го прави идеален за тази цел. Почувствайте енергията на кристала в ръката си и го визуализирайте като канал, който абсорбира негативната енергия от аурата ви.

Стъпка 5: Затворете очи и дишайте дълбоко

Затворете очи и направете няколко дълбоки вдишвания, за да се съсредоточите. Вдишайте дълбоко през носа си, задръжте за момент и след това издишайте бавно през устата си. Това ще ви помогне да се отпуснете и да се подготвите за прочистването.

Стъпка 6: Визуализирайте негативното за пречистване с кристали за защита от зли очи и тревожност

Докато продължавате да дишате дълбоко, визуализирайте как негативната енергия напуска тялото ви.

Представете си я като тъмен облак или тежък товар, който се вдига от аурата ви. Кристалът в ръката ви е вашият инструмент, който ви помага да се освободите от тази негативна енергия.

Стъпка 7: Преминете с кристала над тялото си

Сега бавно преминете с кристала по цялото си тяло, като поддържате разстояние от няколко сантиметра. Визуализирайте как кристалът поглъща цялата негативна енергия, с която се сблъсква. Преместете го от главата надолу към стъпалата и след това обратно нагоре към главата, като се уверите, че покрива цялата ви аура.

Кристали за защита от зли очи и тревожност

Стъпка 8: Доверете се на процеса

Докато завършвате този процес, вярвайте, че кристалът ефективно прочиства аурата ви. Продължавайте да дишате дълбоко и да поддържате положително намерение за освобождаване от негативните емоции.

Стъпка 9: Почувствайте разликата

След няколко минути ще усетите значителна промяна в енергията си. Ще се почувствате по-леки, по-позитивни и свободни от негативната енергия, която някога ви е заобикаляла.

Аурата ви е чиста и сега е време да мислим как от днес нататък, ще се пазите от негативната енергия.

Амулети против зли очи

Снимка за внимание
Истинският проблем е, когато това не е еднократна ситуация, а някой, който ви предава негативна енергия редовно.

Традиционният амулет, който може да ви помогне обикновено е под формата на символ на око, за който се смята, че поглъща или отклонява злото око. Те могат да бъдат носени от потърпевшия или окачени в дома или на работното място.

Този метод е доста визуален и не е подходящ за всеки. За щастие, има и много по-фини начини да се предпазите от кармичното възмездие на злото око, като използвате кристали.

Как да използвате кристали за защита от зли очи и тревожност?

Можете да работите с кристали, за да защитите себе си или дадено място от негативна енергия, изпращана от завистливи хора и злонамерени намерения. Това не е от новото време, а от древността. Една от най-ранните употреби на кристали и камъни от хората е била за защита.

Следните камъни могат да се носят под формата на бижута или да се поставят до вратата, прозореца, бюрото, компютъра или до касата, например. Всичко зависи от това къде смятате, че е произходът на това негативно внимание.

Уверете се, че се фокусирате върху намерението си, когато започнете да ги използвате, препоръчвам ви да ги програмирате за тази работа за най-добър ефект. По-долу са изброени пет кристала за защита от злите очи, които можете да използвате.

Лапис Лазули - Кристали за защита от зли очи и тревожност

Лапис лазули е бил ценен от древните египтяни и вавилонци. Този среднощно син камък е свързан с чакрата на третото око и предлага отлична защита от злото око. Подобно на филтър, той неутрализира и пречиства негативната енергия, изпращана от завистливи или мразещи ви хора.

Тигрово око

Златното тигрово око е известно с ефекта си на "котешко око" и се свързва с енергията на тигрите и лъвовете. Не е изненадващо, че това е много защитен кристал, който действа на много нива.

Той ви помага да изградите по-голяма увереност в себе си в лицето на хулигани, потисници или завистливи хора. Тигровото око може да обезоръжи всички вредни въздействия на злото око, преди то да достигне до вас.

Джет - Кристали за защита от зли очи и тревожност

Този черен като смола скъпоценен камък се образува от вкаменената дървесина на древни дървета.

Римляните са носили този камък, за да се предпазят от зли очи. Камъкът поглъща насочената към вас отрицателна енергия и неутрализира вредните ефекти. Джет също така призовава защитата на вашите пазители.

Шива Лингам

Лингамът на Шива е изработен от яспис и идва от свещената река Нармада в Индия. Наречен е на хиндуисткия бог Шива, който унищожава всяко зло и възстановява космическото равновесие.

Камъкът Шива Лингам блокира енергията на злото око и я изпраща в Земята за пречистване.

Кристали за защита от зли очи и тревожност

Тюркоаз - Кристали за защита от зли очи и тревожност

Тюркоазът е друг камък, който има древна история на използване от хората. Този небесносин или синьо-зелен камък прогонва ефекта на злото око. Той пречиства отрицателно заредената енергия, преди да я освободи обратно в ефира.

Вече знаете за най-ефективните камъни, които да ви предпазят от ефекта на злото око и тревожността. Надяваме се статията да ви е била полезна и ако се сещате за някой, който има нужда от помощ с негативната енергия моля ви споделете статията с помощта на бутоните по-долу.

Споделяне
Loading...

Последвай ни

Instagram лого

bulgarianbeauty

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от нашето БИО семейство!